Om

Jeg husker at jeg som lille var midt i musikken.

Begge mine forældre har spillet musik det meste af deres liv og jeg kan huske tilbage til mine første år, hvor musikken var omkring mig hver eneste dag. Når min søster og jeg skulle sove spillede vores far Bach, Fernando Sor og Weiss på sin guitar eller vores mor sang vuggeviser.

Jeg har spillet og sunget lige siden fordi jeg ikke har kunnet lade være. Jeg føler mig levende i musikken.

 

“Allerede nu kan det konstateres at 2015 er et godt debutantår i dansk jazz. Her er endnu et eksempel. Saxofonisten Cecilie Strange er selskab med tre unge mænd og en enkelt erfaren herre er tilføjet på The Beginning……Det er jazz med skæverter og et fedt drive. Noget det går igen på pladen. Noget der også går igen på pladen er den intense stemning af koncentreret energi.” (Niels Overgård, JAZZNYT.COM)

Læs hele anmeldelsen: http://jazznyt.blogspot.dk/2015/07/cecilie-strange-quartet-featuring.html